Looking for design inspiration?   Browse our curated collections!

7 Daagse Foto-reis TOSCANE gaat van start op 20 September.

Hugo Bussen

Blog #3 of 52

Previous

|

Next

April 22nd, 2015 - 05:18 AM

Blog Main Image
7 Daagse Foto-reis TOSCANE gaat van start op 20 September.

7 Daagse Foto-reis TOSCANE gaat van start op 20 September.

Op deze door meesterfotograaf Hugo Bussen georganiseerde reis in samenwerking met Schiethart Reizen in Alkmaar, bezoekt u samen met een ervaren gids/ fotograaf de mooiste fotografische plekjes in het schitterende Italiaanse Toscane.
Deze, voor fotografie, zeer aantrekkelijke bestemming biedt u een reis met als dagelijkse uitgangsbasis het antieke Arezzo, die u zal voeren door glooiende heuvels met wijngaarden, cypressen en olijfbomen naar de mooiste fotografische landschappen die u zich maar kunt wensen.Met bezoeken aan het eeuwenoude Casentino, Sienna, het sprookjesachtige Chianti en de stad van de kunst Florence.

September: De maand van de druivenpluk en de maand dat de natuur zich langzaam opmaakt voor de gouden herfst.
Een fotografische reis, die zich zal nestelen op uw netvlies om nooit meer te vervagen.

Het zal hier gaan om een georganiseerde 7 daagse reis startend op 20 september waarbij u zult genieten van de voortreffelijke Italiaanse keuken en per busje diverse plaatsen zal bezoeken die onze gids/fotograaf speciaal voor u heeft uitgezocht voor deze fotografische belevenis.Voor uw overnachting hebben wij een toplocatie geboekt op basis van logies met ontbijt in het wonderschone stadje Arezzo in het hart van Toscane.

De details over deze sprookjesachtige reis alsmede het programma zal binnenkort bekend gemaakt worden op deze site, op de nieuwsbrief en facebook.
U kunt echter nu al uw interesse voor deze reis kenbaar maken via het contactformulier op http://www.hugobussen-artphotography.nl/fotoreis-toscane.html of door een email te zenden onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer naar: hugobussen1@gmail.com
Mocht u meer staan op een persoonlijk contact, dan kunt u mij ook telefonisch bereiken onder nummer:
0251 679250 of 06 14455166
Volgt u de nieuwsbrief en mededelingen via deze site.

Click Here for More Information

Comments

Post a Comment

There are no comments on this blog.   Click here to post the first comment.