Looking for design inspiration?   Browse our curated collections!

Zwart Kostuum Onmisbaar In Uw Garderobe

Sam Roborts

Blog #7 of 44

Previous

|

Next

July 12th, 2015 - 04:33 AM

Zwart Kostuum Onmisbaar In Uw Garderobe

Waarom is een zwart kostuum onmisbaar in uw garderobe kast? Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Helaas moeten we allemaal af en toe eens naar een begrafenis of een crematie. Dan dragen we natuurlijk een zwart kostuum met een wit overhemd en een zwarte stropdas. En u zult dan nog steeds versteld hoe weinig mensen eigenlijk dit fatsoen hebben om toch een zwart kostuum te dragen naar zo’n speciale gelegenheid.



Zwart kostuum zakelijk perfect



Natuurlijk is een zwart kostuum niet alleen voor een crematie of begrafenis. Maar zakelijk kan een zwart kostuum ook prima. We adviseren niet om dan ook een wit overhemd met een zwarte das te dragen. Maar dit kan erg strak en zakelijk staan. Maar probeer het witte overhemd eens te veranderen voor een blauwe. Dan ziet u er echt geweldig uit. Maar een andere kleur das kan natuurlijk ook. Een zwart kostuum kan je namelijk overal mee combineren. Zwart kostuum met een wit overhemd en een rode das is vaak gebruik om mensen te imponeren. Wij adviseren in dit geval eigenlijk een donker blauw pak.



Zwart kostuum altijd handig



Als jonge mannen bij ons de winkel komen om hun eerste kostuum te kopen (vaak ook hun enige). Dan adviseren wij altijd een zwart pak. De reden hiervoor is heel simpel. Dan heb je een kostuum voor elke gelegenheid. Een begrafenis of crematie. Maar met een vrolijke das kan je er weer mee naar een trouwerij. Maar met een smoking overhemd en strak kan je er ook mee naar een galabal, casino, of een opera. Maar met een basis das en een licht blauw of wit overhemd kan je er mee solliciteren of op school een presentatie meegeven.



Goede reden om een zwart kostuum te dragen



Heel simpel eigenlijk zwart kleed af. In een zwart kostuum zie je er gewoon simpelweg slanker uit. Maar in een zwart pak zien vrouwen je als succesvoller en zullen ze eerder voor je vallen.



Waar moet je opletten



Waar moet je opletten als je een zwart kostuum koopt. Aller eerst moet je tegenwoordig letten op de pasvorm. Zo zijn er kostuums die extra getailleerd. Andere kostuums zijn dan ook weer ruimer getailleerd voor de mannen met een mooie buik. Eenmaal de pasvorm bepaald denk dan eens aan de kwaliteit. Er zijn al kostuum van €150,- Als je een kostuum eenmalig nodig heeft is dit een optie. Maar dan adviseren wij om er een te huren. Niemand wil er namelijk goedkoop uitzien. Maar denk eens aan kreukvrij kostuum. Speciale binnenzakken voor de reizigers. Laat u daarom goed adviseren.



Kostuums bij Hemdenonline.



Het blijft lastig om online een kostuum te kopen. Omdat de maten en de lengtes altijd aangepast moeten worden. Daar hebben ze bij Hemdenonline iets op bedacht. U kan geheel vrijblijvend iemand over de vloer krijgen die uw maat opmeet en een aantal kostuums meeneemt om deze te bekijken en te passen. Dit kan bij u thuis maar ook op uw werk. Wat ook wel gebeurd is dat er een ruimte wordt gehuurd in een Hotel waar u dan met een paar collega’s kunt passen voelen en ervaren. Dit is altijd gezellig. Op deze manier kunt u in een ongedwongen sfeer de laatste mode bewonderen en passen.

Click Here for More Information

Comments

Post a Comment

There are no comments on this blog.   Click here to post the first comment.