Fine Art America - Art - Prints - Canvas Prints - Framed Prints - Metal Prints - Acrylic Prints

Every purchase includes a money-back guarantee.

312-238-9009

CART

SHOP

SELL

CREATE

LIMITED

TOUR

Fine Art Discussions

Keyword Search  | Main Menu

Search Discussions

 

Bugs Thread Report Errors Here Only Updated 19th May

Posted by: Isabella F Abbie Shores on 05/12/2013 - 12:17 PM

My FAA support group on Google

If we have put the error here then we know about it and you do not need to send in a ticket

Contact Technical Support

UPDATE SUNDAY 19 May

GATEWAY ERROR

I have let the coders know

One of the servers is misbehaving. It will be fixed ASAP.



-----------------------------------

This is NOT a suggestions thread

 

Oldest Reply

Posted by: Mike Savad on 05/12/2013 - 12:18 PM

i can see my pix now, so it's working whatever your doing. keep doing that.


---Mike Savad

 

Posted by: Lance Vaughn on 05/13/2013 - 12:34 AM

When I tried to post links to my TV contest images in a group discussion forum, they didn't show up as links. They were just the line of code.

 

Posted by: John Rizzuto on 05/14/2013 - 5:45 AM

Can't view any images. 502 bad gateway.

 

Posted by: Vivian ANDERSON on 05/14/2013 - 6:13 AM

502 Bad Gateway..........can't access my page

 

Posted by: Margaret Saheed on 05/14/2013 - 7:29 AM

502 Bad Gateway - can't view enlarged images (for more than an hour now)

 

Posted by: Rebecca Sherman on 05/14/2013 - 8:02 AM

I'd (and I'm sure many others) would sure like a status update on this. I wish there were statistics for how many visitor hits were rejected as a result of this repeated error. (You know, that whole thing about one chance to make a good impression must count even more so for online sales.)

 

Posted by: JC Findley on 05/14/2013 - 8:25 AM

Bad Gateway is showing, it has been reported to Tech.

I restarted my computer and it works on my end now but it has been sent up the chain regardless.

 

Posted by: Rebecca Sherman on 05/14/2013 - 8:32 AM

Thank you JC. At your suggestion, I tried the restart, but it didn't change the 502 for me.

 

Posted by: Rhonda Barrett on 05/14/2013 - 8:43 AM

Also Bad Gateway

 

Posted by: Mike Savad on 05/15/2013 - 12:10 PM

if i make a new forum thread, then later on edit it by changing the title. if i go back to edit it for a third time, the title will go back to how it was originally made.


---Mike Savad

 

Posted by: Lance Vaughn on 05/15/2013 - 10:47 PM

Viewer count seems to be down again. I haven't had a visitor in two hours.

 

Posted by: Roy Erickson on 05/16/2013 - 12:44 PM

I see we are in Bad Gateway 502 - again!!!???

 

Posted by: Lance Vaughn on 05/16/2013 - 5:51 PM

Visitor count seems to be down again.

 

Posted by: Mike Savad on 05/17/2013 - 10:56 AM

mail and activity are really slow to load, and i haven't been getting all my mail from threads, as well as order notices.


---Mike Savad

 

Posted by: Mary Bedy on 05/18/2013 - 1:34 PM

I'm getting constantly logged in the last 15 minutes when I click around...1:44 pm Eastern time - using Safari. It was ok earlier.....

 

Posted by: Susan Wiedmann on 05/18/2013 - 1:38 PM

Mary, do you mean logged out? I just emailed Abbie that the site is super slow and I keep getting logged out - couldn't even get to this discussion a while ago. Wonder if this message will go through...

 

Posted by: Mary Bedy on 05/18/2013 - 1:45 PM

Yes, "logged out" I sent you and Abbie both an email because this thread told me I could not post until 5/25/13 - I just quit Safari and reloaded. The "sent" email is not showing...

 

Posted by: Susan Wiedmann on 05/18/2013 - 2:14 PM

Mary, I don't use Safari. I was on Firefox .It all seems to be working well now. I just replied to your email message - it had a really weird date sent.

 

Posted by: Mike Savad on 05/18/2013 - 4:17 PM

not to be a nag or anything... but i'm still not getting sales notices in the mail.

---Mike Savad

 

Posted by: Mike Savad on 05/18/2013 - 9:36 PM

i'm not a 100% certain, but when i push community, i should end up in the forums, but quite a few times i ended up in activity. i'm pretty sure i didn't hit that. right now email is really slow, and activity is slow, the rest is fast, odd.

---Mike Savad

 

Posted by: John Ayo on 05/18/2013 - 9:48 PM

When I click on a link to a new contest it often puts me in the same tab I was in on the previous contest I viewed during the session rather than the overview tab which would be a more logical default.

Also, I keep several browser tabs open for FAA, including active contests I'm in as well as my profile looking at the images tab. If my session times out and I log back in, when I go to the browser tab with the images and click to page 2 or "next" it shows me the galleries tab contents even though the URL clearly says "http://fineartamerica.com/profiles/john-ayo.html?page=2", the exact same URL as it does when I then click to the images tab then the page 2 or "next" link again whereupon it shows me the correct page.

 

Posted by: Michelle Wrighton on 05/19/2013 - 5:04 AM

This message appears when I click on my images within my FAA profile and also intermittently on images in my artist website:

502 Bad Gateway
The server returned an invalid or incomplete response.

 

Posted by: Lance Vaughn on 05/19/2013 - 6:33 AM

I'm getting a 502 Bad Gateway error message.

 

Posted by: John Rizzuto on 05/19/2013 - 6:55 AM

 

Posted by: Shasta Eone on 05/19/2013 - 6:59 AM



502 Bad Gateway has been happening for three - four hours ... all images.

Big Skip

This is a very popular discussion with 105 responses.   In order to help the page load faster and allow you to quickly read the most recent posts, we're only showing you the oldest 25 posts and the newest 25 posts.   Everything in the middle has been skipped.   Want to read the entire discussion?   No problem: click here.

 

Posted by: Mike Savad on 05/26/2013 - 11:33 AM

the pdf sales sheet doesn't work.

PDF error: Missing or incorrect image file: ShadowTopRight.jpg

and i was having a problem submitting work after editing, i'll try it again.

---Mike Savad

 

Posted by: Mike Savad on 05/26/2013 - 11:34 AM

ok the submit works too now, pdf, not so much.

---Mike Savad

 

Posted by: Margaret Newcomb on 05/26/2013 - 12:48 PM

Trying to enable facebook PERSONAL and FAN PAGES, I just get a blank white pop up that does nothing? So, I'm unable to enable it at all, my intent was to eventually put the shopping cart app there. Any tips? I did contact a couple of people on facebook and inquired about how they got it to work (it appeared to be on their sites), anyway, I received an email back saying that the shopping cart on face book has not been working for some time. Am I wasting my time trying to enable, or is this doable? Thanks in advance to anyone with tips, have a beautiful day, Margaret

Update: Abbie recommended trying a different browser.
I had internet explorer (windows 7 64 bit), I downloaded and ran Firefox, the shopping cart installed immediately.
Thanks Abbie.

 

Posted by: Michael Hoard on 05/26/2013 - 5:01 PM

Hello its happen again, had anyone notice a pattern, this very same thing happened lat sunday as well, I had problems same time......and now again, I can not comment on the Activity page stream.....and I happen to use my safari browser ......but when i go to the other browser it workds.....

Ok I no longer have windows explorer I deleted it.....I will go back in and delete safari, and download a new one and lets see if i am able to make comments....

 

Posted by: Jennifer Vazquez on 05/26/2013 - 5:25 PM

Photo upload temporarily disabled???? How long is temporarily?

 

Posted by: Kathy Yates on 05/26/2013 - 5:30 PM

My last upload shows half an image when I open it on my profile page. Otherwise, the entire image shows up on the small thumbnails and comments page.
I have tried to edit the image and upload it again a few times, but with no success. Does anyone else have this problem?

 

Posted by: Kathy Yates on 05/26/2013 - 5:35 PM

I just deleted the image entirely from my profile page, and uploaded a new one. The new one uploaded successfully.

 

Posted by: Dave Gordon on 05/26/2013 - 5:40 PM

I just uploaded a new image. I noticed that the pricing was not automatically filled in and I had to enter it manually. Everything else worked as usual (I think).

 

Posted by: Michael Hoard on 05/26/2013 - 5:49 PM

I can not type in the activity stream on my home page, I can not comment on any of the photos when I use the safarir which I have always ued....now I can not...


but I can use a different browser.....If some one is in my computer does this mean they have a safari browser and that is why I can not use it.


I am not a computer wizzard but if I can use one browser different than the one I had this may be because the hacker who is in my computer is using a MAC computer because they have safari.....is that possible..



 

Posted by: Michael Hoard on 05/26/2013 - 10:03 PM

I still can not make comments on the page congrats to members who sold there art...can not comment there or my activity page. I am using safari, like I have always used.....

 

Posted by: Mike Savad on 05/26/2013 - 10:08 PM

update your browser just in case. and does it work with opera?

if someone is in your computer they don't need your browser, just your connection. it's like people using your credit card number, you both have it and are using it. but it's going to different addresses.

i blame safari because mac has been known to update software, totally killing functionality to it's products. if you have an old version of it, try that instead.


---Mike Savad

 

Posted by: Michelle Calkins on 05/26/2013 - 10:30 PM

Just had an email notification that said this

0) { $row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC); if($row[artistid] != 0) { $query2 = "SELECT a.* FROM artists a WHERE a.id = '$row[artistid]' LIMIT 1"; } if($row[galleryid] != 0) { $query2 = "SELECT gc.*, g.logosquare, g.pagename FROM gallerycontacts gc, galleries g WHERE g.id = '$row[galleryid]' AND gc.galleryid = g.id LIMIT 1"; } $result2 = mysql_query($query2); $errormessage2 = mysql_error(); $row2 = mysql_fetch_array($result2, MYSQL_ASSOC); if($row[recipientartistid] != 0) { $query3 = "SELECT a.* FROM artists a WHERE a.id = '$row[recipientartistid]' LIMIT 1"; } if($row[recipientgalleryid] != 0) { $query3 = "SELECT gc.firstname, gc.lastname, g.logosquare, g.pagename, g.faaemailnotification FROM gallerycontacts gc, galleries g WHERE g.id = '$row[recipientgalleryid]' AND gc.galleryid = g.id LIMIT 1"; } $result3 = mysql_query($query3); $num3 = mysql_numrows($result3); $errormessage3 = mysql_error(); $row3 = mysql_fetch_array($result3, MYSQL_ASSOC); //echo"
$query3 - $result3 - $errormessage3 - $num3


"; //var_dump($row3); $email[membername] = $row2[firstname].' '.$row2[lastname]; $email[memberemail] = $row2[email]; if($email[membername] == strtolower($email[membername]) || $email[membername] == strtoupper($email[membername])) { $email[membername] = ucwords(strtolower($email[membername])); } $email[pagename] = $row2[pagename]; $email[logosquare] = $row2[logosquare]; $email[recipientpagename] = $row3[pagename]; $email[recipientemail] = $row3[email]; $email[recipientsendemail] = $row3[faaemailnotification]; if($email[logosquare] != '' && file_exists('../'.$email[logosquare])) { } else { $email[logosquare] = 'LogoFineArtAmericaBlueBlob.jpg'; } } } ?>

 

Posted by: Michael Hoard on 05/27/2013 - 9:13 AM

Sean, Abbie, Mike, I made a big discovery, late last night I was trying to figure out now what maybe did I do I could not type in the activity page thread on my home page of FAA, well its very possible I just recently found an app with safari AD BLOCKER, but it was not on last week and I had those similar problems could not type in the comment boxes and my thank you notes.

it working again, I can type in that area I could not....thanks for all your help....Michael

 

Posted by: Vivian ANDERSON on 05/27/2013 - 9:39 AM

I'm logged out when I click Activity Stream, but, am not really logged out, because I am able to post here without being logged in, but twice was made to re-login , always when I click Activity Stream. On the Ipad mini now, Firefox,W7. Will try login w.google browser and try Activity Stream.

Also, for days now, at my PC, not Mac,I get same as Michelle, when clicking Activity Stream, so I went to Discussions, ok, then back to AS without trouble....weird

V. Few visitors

EDIT.....able to use AS now, third try......firefox

 

Posted by: Amy Weiss on 05/27/2013 - 10:35 AM

Getting logged out all the time... what Vivian said. Frustrating!

 

Posted by: Vivian ANDERSON on 05/27/2013 - 10:36 AM

Logged in via link at my PC to email from here. Immediately logged out, Artist Login appears, clicked, vivaart appears, fill in p/word, twice, now logged in.

What Amy said ! Lol

 

Posted by: Andee Photography on 05/27/2013 - 10:37 AM

Yes being auto logged out even tho active. Sometimes a refresh works other

times a new window is needed and takes a long time to log back in.

 

Posted by: Vivian ANDERSON on 05/27/2013 - 10:39 AM

A.S. worked ok this time. .....something's amiss

 

Posted by: Mike Savad on 05/27/2013 - 12:31 PM

this is the second time when i entered something in a thread hit ok, and it was blank, i had to do it again (luckily i have lazarus to keep it for me), but its still a bit annoying.

---Mike Savad

 

Posted by: Lisa McStamp on 05/27/2013 - 5:38 PM

Search for limited time promotions not updating for at least 24 hours.

 

Posted by: Lance Vaughn on 05/27/2013 - 6:30 PM

I'm getting logged out when I click on activity stream.

 

Posted by: Historic Image on 05/28/2013 - 11:10 AM

Am having difficulty with titles on my ' WWII Aviation ' gallery images. Each image title begins with ' WWII ' followed by a brief description: ' WWII US Navy Hellcats ' or ' WWII Kingcobra Fighter Aircraft '. The problem is that ' WWII ' as typed appears as ' Wwii ' .

I have attempted to edit the titles but each time they look as they should look only to appear as ' Wwii '

 

Posted by: Andee Photography on 05/28/2013 - 10:36 PM

Can not upload using the multiple uploader or the single uploader I have tried 3 times now.

 

Posted by: Roy Erickson on 05/28/2013 - 10:43 PM

Simply cannot upload. I've tried uploading two images over the last hour - nada - just times out. I've never had trouble before - this site is becoming a PITA to use.

 

Posted by: Andee Photography on 05/28/2013 - 10:57 PM

I went to my AW and they uploaded over there. Not sure if that will help

others but it was worth a try, I did one single upload and one double.

 

Posted by: Lynn Palmer on 05/28/2013 - 11:41 PM

FAA has gone down twice in the last hour on me and is running sluggishly tonight.

 

Posted by: Mike Savad on 05/29/2013 - 9:12 AM

i'm having trouble editing images again, it's just seems to be connecting forever.


---Mike Savad

 

This discussion is closed.