20% off all products!   Sale ends tonight at midnight EST.

Masterclasses door een meesterfotograaf

Hugo Bussen

Blog #12 of 52

Previous

|

Next

March 10th, 2015 - 11:47 AM

Blog Main Image
Masterclasses door een meesterfotograaf

Het is zover!
Onder het mom van: "Ik wil les van een meester", hebben in het verleden verschillende hobby-fotografen zich tot mij gewend met het verzoek om een masterclass fotografie te geven.
Wel, het is zover. Tot half mei staat de studio open. Ik heb een pakket samengesteld waarbij de verschillende disciplines van de fotografie aan de beurt komen.
Voorlopig tot eind april bent u in de gelegenheid om u in te schrijven via de site: www.hugobussen-artphotography.nl om aan een van de masterclasses deel te nemen.
Er zullen een aantal zaken worden behandeld waarbij verlichting, compositie en artistiek inzicht tot de belangrijkste worden gerekend. Natuurlijk wordt het technische aspect niet gemeden, maar de masterclasses zijn hoofdzakelijk gericht op de praktijk van het vervaardigen van romantische fotografie.
U heeft nu dus de kans om u in te schrijven voor de masterclass Stillevenfotografie, Portret, Romantisch naakt of een combinatie hiervan.
Om dat te doen gaat u naar de website en vult het aanmeldingsformulier in op de pagina: http://www.hugobussen-artphotography.nl/aanmelden.html

Click Here for More Information

Comments

Post a Comment

There are no comments on this blog.   Click here to post the first comment.